Santerello Bruidsmode Breda
ERVAAR 4 ETAGES TROUWBELEVING IN BREDA

SPECIAAL VOOR DE BRUID DE DEMETRIOS BRUIDEMODE COLLECTIE 2019
Het Bruidsmode merk Demetrios komt uit het mooie Italië, mode stad milaan! Om het top bruidsmode merk Demetrios exclusief te houden wordt je speciaal verkozen, Santerello Bruidsmode Breda is trots om officieel Demetrios bruidsmode dealer te zijn! Het Bruidsmode merk Demetrios is een icoon in de bruidsmodebranche. Zijn trouwjurken bieden vrouwen de breedste en meest veelzijdige stijlen op maat en zijn toonaangevend in de trouwmode wereld.


 Demetrios; stralende klasse

De collectie van dit merk wordt gekenmerkt door een hoog niveau van afwerking en details. Qua stijl is Demetrios heel divers en vertegenwoordigd het merk verschillende stijlen. Van vrij klassiek tot erg modern, ook qua silhouet is bijna alles mogelijk. De trouwjurken stralen allemaal een bijzondere klasse uit. Welke stijl trouwjurk ook bij je past; een trouwjurk van Demetrios is altijd verfijnd en tot in de kleinste details perfect afgewerkt.


TROUWEN IN DEMETRIOS

Heb je jouw droomjurk gezien in de collectie van Demetrios 2019 op de website van Santerello Bruidsmode Breda? Kom dan gezellig eens passen om te kijken hoe de bruidsjurk bij je staat. Maak een afspraak en kom met vriendinnen of je (schoon)moeder lekker trouwjurken passen. Onze adviseuses zetten hun kennis en ervaring graag in om jouw droomjurk te vinden. Als we weten welke stijl je aanspreekt kan je rustig op je gemak verschillende jurken passen. Vaak weten bruiden het gelijk als ze dè jurk aanhebben; dit is hem. Het kan ook zijn dat je wat minder makkelijk kiest, ook dan helpen en adviseren wij u graag!