Santerello Bruidsmode Breda
ERVAAR 4 ETAGES TROUWBELEVING IN BREDA

SPECIAAL VOOR DE BRUID DE OREASPOSA BRUIDSMODE COLLECTIE 2019

Het Bruidsmode merk Demetrios komt uit het mooie Italië, mode stad milaan! Om het top bruidsmode merk Demetrios exclusief te houden wordt je speciaal verkozen, Santerello Bruidsmode Breda is trots om officieel Demetrios bruidsmode dealer te zijn! Het Bruidsmode merk Demetrios is een icoon in de bruidsmodebranche. Zijn trouwjurken bieden vrouwen de breedste en meest veelzijdige stijlen op maat en zijn toonaangevend in de trouwmode wereld.
Oreasposa; moderne klasse

De collectie van oreasposa bruidsmode wordt gekenmerkt door een hoog niveau van afwerking en details. Qua stijl is oreasposa heel divers en vertegenwoordigd het merk verschillende stijlen. Van vrij klassiek tot erg modern, ook qua silhouet is bijna alles mogelijk. De trouwjurken stralen allemaal een bijzondere klasse uit. Welke stijl trouwjurk ook bij je past; een trouwjurk van Demetrios is altijd verfijnd en tot in de kleinste details perfect afgewerkt..


TROUWEN IN OREASPOSA

Spreekt een moderne trouwjurk die alle trends doorstaat je aan? Dan is oreasposa bruidsmode het merk waar je een trouwjurk van moet passen. Maak eens een afspraak en kom gezellig langs voor een passessie. We bespreken uitgebreid wat je mooi vindt en bekijken alle jurken in onze collectie. Daarna pas je Cosmobella trouwjurken en andere bruidsjurken die bij jouw smaak passen. Als je jouw droomjurk gevonden hebt maken we hem helemaal af met bij passende Bruidsschoenen en natuurlijk goede lingerie.