Santerello Bruidsmode Breda
ERVAAR 4 ETAGES TROUWBELEVING IN BREDA

Welkom op de Bruidsmode Breda website van Santerello 4 etages trouwbeleving in breda!


Welkom op de Bruidsmode Breda website van Santerello 4 etages trouwbeleving in Breda gevestigd aan de Wilhelminastraat 3 in het mooie gezellige Breda op deze Bruidsmode Breda website laten wij de mooie exclusieve bruidsmode collecties zien van diverse topmerken zoals o..a, Demetrios, Oreasposa, Cosmobella en meer voor de bruid! Rechts boven aan de site heeft u de button waarmee u in het keuze menu komt. De collectie van Santerello Bruidsmode Breda kenmerkt zich door pure elegantie en een moderne uitstraling.

De bruidsmode collecties zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. De bruidsjurken worden speciaal naar wens met passie op maat gemaakt of ook confectiemaat is mogelijk. Alles op kleur en stijl en naar wens van de klant. 

Bruidsmodewinkel Santerello 4 etages trouwbeleving in Breda heeft trouwmode voor de Bruid, Bruidegom, Bruidskinderen, Bruidsmeisjes, Bruidsjongens en Gelegenheidskleding voor de gasten in alle prijsklassen. Tevens houdt Santerello rekening met de tradities, waardoor zij zich onderscheiden van andere trouwmode die zich vooral richten op moderne ontwikkelingen!

santerello 4 etages trouwbeleving in Breda biedt maatwerk voor iedereen met passie! Als u bij ons een afspraak maakt reserveren wij voor u de afdeling zodat persoonlijke aandacht krijgt en de privacy. Bewonder ook onze website Santerello 4 etages trouwbeleving in Breda door hieronder op de button te klikken!

 

DEMETRIOS 2019
STARLIGHT COLLECTIE

Waar dromen beginnen en stijl voor altijd is

De Demetrios- trouwjurken zijn romantisch, elegant, gedurfd en tijdloos. Leg een verklaring af op uw dag die zowel gepassioneerd als gedurfd is.

Zie de gehele Bruidsmode Collectie van Demetrios 2019 en klik op de foto of kom ze bewonderen bij Santerello Bruidsmode breda!


 

PLATINUM 
DOOR DEMETRIOS 2019

CLAIR DE LUNE COLLECTIE

High fashion feel, 

Haute Couture-look

De Platinum-bruidsmodecollectie is luxueus, weelderig en oogverblindend. Voor de koningin draait alles om glamour en allure, je maakt zeker een entree die niemand zal vergeten.

Zie de gehele bruidsmode Collectie van Demetrios Platinum 2019 en klik op de foto of kom ze bewonderen bij santerello Bruidsmode breda!


 

DESTINATION ROMANCE
ASTER BRUIDSMODE COLLECTIE

Zachte en dromerige stijl met een natuurlijke essentie

De Destination Romance-collectie is boho, etherisch en luchtig. Op zoek naar iets meer ingetogen en dromerig? Dan is dit de bruidsmode voor jou!

Zie de gehele Bruidsmode Collectie van Demetrios romance 2019 en klik op de foto of kom ze bewonderen bij santerello bruidsmode breda!

 

OREASPOSA 2019
DE MADISON-BRUIDSMODE COLLECTIE

 Waar huwelijkstrends en bruidstradities de perfecte match vormen!

Elegantie en stijl zijn de essentie van de Bruidsmode collectie van Oreaposa. Deze lijn biedt traditionele en trendy bruidsjurken die perfect zijn voor de grote dag!

Zie de gehele Bruidsmode Collectie van OREASPOSSA 2019 en klik op de foto of kom ze bewonderen bij santerello bruidsmode Breda!

 

COSMOBELLA 2019
EUFORIA D'AMORE BRUIDSCOLLECTIE

Verfijning en eeuwige moderniteit.

De Cosmobella-bruidscollectie straalt een eigentijdse vrouwelijkheid uit met klassieke details. Perfectioneer voor de bruid die naar huwelijkskleding zoekt die een moderne verfijning belichaamt.

Zie de gehele Bruidsmode Collectie van Cosmobella 2019 en klik op de foto of kom ze bewonderen bij Santerello Bruidsmode breda!


Beschikbare bruidsjurkenstijlen:

Kralen, Chiffon, Crêpe, Kant, Organza, Satijn, Taft, Tule, Bateau, Kapmouwtjes, Illusie, Juweel, Schouderhoogte, Ronde hals, Mouwen, Strapless, Riemen, Sweetheart, V-hals, A-lijn, Ballerina Fit en Flare, zeemeermin, scheidt, schede, korte boheemse dromer, klassieke verfijning, fashion statement, glamour godin, prinses bruid, slank en chique, tijdloze romantische, vintage charme!


Trouwjurken voor jou!

Het vinden van de trouwjurk voor uw speciale dag, is de belangrijkste keuze die u moet maken voor uw huwelijk.

Wat je trouwjurkstijl ook is, je vindt het eenvoudig door naar santerello 4 etages trouwbeleving in Breda te gaan en u krijgt daar persoonlijk, professioneel advies in privacy dus we reserveren speciaal voor u de afdeling op afspraak!

Probeer alle respectvolle stijlen, silhouetten en stoffen van onze Demetrios, Platinum ,  Destination Romance , Oreasposa en Cosmobella , De mooiste bruidsmode collectie vind je bij Santerello Breda!

Kies uit een enorme variëteit aan trouwjurken!

Boheemse dromer, klassieke verfijning, fashion statement, glamourgodin, prinsesbruid gestroomlijnd en chic tijdloos romantisch of vintage zijn slechts enkele van de bruidsjurkstijlen die u kunt ontdekken in onze collecties.

Maak vrijblijvend een afspraak bij Santerello 4 etages trouwbeleving in breda aan de Wilhelminastraat 3 te breda!

vind de trouwjurk die bij u past en vergeet het natuurlijk niet, uw bruiloft is een spannend moment, geniet ervan!

 


WINKEL IMPRESSIE

De mooiste Bruidsmode collecties vind je bij Santerello 4 etages trouwbeleving in Breda! Gespecialiseerd voor Bruid, Bruidegom , Bruidskinderen en Gelegenheidskleding voor de gasten!